Giriş Kayıt
Barbara Kopple

Barbara Kopple (72)


Yönetmen, Yapımcı, Sesler

Barbara Kopple, 30 Temmuz 1946 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, sesler.

Gençlik Ateşi (2005), Shut Up & Sing (2006), Harlan County U.S.A. (1976), Wild Man Blues (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
6.2 68
2016 70 Belgesel Yapımcı    
2015 69 Belgesel 7.2 289
2012 66 Belgesel Yapımcı 7.6 50
2012 66 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
6.5 273
2011 65 Belgesel Oyuncu 7.6 1,502
2008 62 Belgesel 7.5 11,555
2006 60 Belgesel Kameraman
Yapımcı
Yönetmen
7.7 4,615

Gençlik Ateşi
2005 59 Suç Yönetmen 5.5 17,346
2004 58 Belgesel Yapımcı 7.7 418

Canım Babacığım
2003 57 Belgesel 7.8 22,069
2003 57 Oyuncu 6.3 931
1998 52 Belgesel 7.6 739
1997 51 Belgesel Sesler
Yönetmen
7.0 2,038
1994 48 Belgesel 8.3 21,997
1993 Suç Yönetmen 8.6 10,360
1992 46 Belgesel Yönetmen 6.4 364
1990 44 Belgesel Sesler
Yönetmen
Yapımcı
7.9 681
1979 33 Korku Editorial Department 4.2 176
1976 30 Belgesel Sesler
Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
8.3 4,178
1974 28 Belgesel Sesler 8.3 4,846
1972 26 Belgesel 7.6 1,308
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019