Giriş Kayıt
Tanja Koop

Tanja Koop


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Tanja Koop, görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Roman Polanski: Aranan Adam (2008), Uzaklardaki Vahşi Mavilik (2005), Little Chenier (2006), Guilty Hearts (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roman Polanski: İstenmeyen Adam
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.3 277
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 5.6 443

Roman Polanski: Aranan Adam
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 4,564
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 4.4 676
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 543

Uzaklardaki Vahşi Mavilik
2005 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 6.3 3,076
2004 Macera Oyuncu
Kameraman
6.6 3,586

Acemi takim
2001 Komedi Kameraman 5.6 194
Dizi Altyazıları
Vikings (4,013) Arrow (2,535) The Flash (2,319) Supernatural (1,659) Titans (1,652) Doctor Who (1,492) Outlander (1,389) The Gifted (1,123) The Big Bang Theory (1,095) La Casa de Papel (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018