Giriş Kayıt
Karin Konoval

Karin Konoval


Oyuncu

Karin Konoval, oyuncu.

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), Maymunlar Cehennemi: Savaş (2017), (2014) Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014), (2007) Aşk Diyarında (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Karen Konaval
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.3 3,086
2017 Animasyon Oyuncu 4.2 2,223

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 186,177

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.4 31,464
2016 Gizem Oyuncu 4.8 143
2015 Dram Oyuncu 7.7 454
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,600

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Oyuncu 6.0 29,556

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Oyuncu 6.7 3,135

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 379,044
2014 Dram Oyuncu 8.5 7,242
2012 Komedi Oyuncu 4.4 305
2012 Aile Oyuncu 6.0 559
2012 Gerilim Oyuncu 4.7 436

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 461,755
2010 Aile Oyuncu 8.1 1,723

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Oyuncu 6.2 37,249
2010 Dram Oyuncu 7.9 1,472

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Oyuncu 4.8 38,942
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 318,468
2008 Suç Oyuncu 6.3 560
2007 Macera Oyuncu 7.2 12,361

Akılalmaz Cinayet
2007 Dram Oyuncu 4.5 207

Aşk Diyarında
2007 Komedi Oyuncu 6.5 29,715

Kara Noel
2006 Korku Oyuncu 4.6 22,257
2006 Komedi Oyuncu 4.9 185

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 337,804
2005 Dram Oyuncu 5.1 270
2005 Dram Oyuncu 6.3 223
2005 Aksiyon Oyuncu 2.3 39,867
2005 Suç Oyuncu 7.0 392

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Oyuncu 5.0 40,305
2003 Macera Oyuncu 7.5 13,788
2003 Dram Oyuncu 7.9 7,191
2002 Suç Oyuncu 5.8 193

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu 7.5 7,872
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,397
2001 Macera Oyuncu 5.8 3,835
2000 Komedi Oyuncu 4.2 1,293
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,635
1999 Dram Oyuncu 6.1 338
1999 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,767
1999 Korku Oyuncu 7.1 1,380
1996 Suç Oyuncu 8.1 8,781

Çifte Bela
1993 Macera Oyuncu 5.9 2,730

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 177,463

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,604
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,663) Supernatural (4,503) The Big Bang Theory (3,193) The Flash (2,554) Better Call Saul (1,872) A Discovery of Witches (1,822) Shameless (1,678) Titans (1,611) La Casa de Papel (1,127) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018