Giriş Kayıt
Mark Kolpack

Mark Kolpack


Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Mark Kolpack, görsel efekt, editör, oyuncu.

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), Darısı Başıma (2001), Nefes Nefese (2010), Commander in Chief (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 174,631

Nefes Nefese
2010 Dram Görsel Efekt 6.6 5,518
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,125

Kutu
2009 Dram Görsel Efekt 5.6 83,004

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 183,109

Büyük Baba
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.9 34,678
2008 Belgesel Görsel Efekt    
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 214,537
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.9 13,396
2004 Dram Görsel Efekt 7.0 843

One Tree Hill 5
2003 Dram Görsel Efekt 7.7 64,596

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 101,074

Darısı Başıma
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 68,384

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 216,445

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 210,899
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 165,636

Dawson's Creek 5
1998 Dram Görsel Efekt 6.6 30,636

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 113,808

Batman Daima
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 212,446
1990 Dram Editorial Department    

Casus Aile
1988 Dram Editorial Department 6.0 3,904
1986 Aksiyon Editorial Department 5.2 933
1986 Aksiyon Editorial Department    
Film Altyazıları
Upgrade (8,951) Deadpool 2 (5,672) Tag (3,997) Avengers: Infinity War (3,071) Skyscraper (2,928) Adrift (2,351) The Endless (1,812) Down a Dark Hall (1,330) Ah-ga-ssi (723) Bad Samaritan (642)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,550) La casa de papel (1,934) The 100 (1,747) Better Call Saul (1,412) Yellowstone (1,306) Suits (1,035) Vikings (989) Friends (981) Westworld (939) Black Mirror (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018