Giriş Kayıt
Todd Kolker

Todd Kolker (41)


Editör, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Todd Kolker, 02 Ağustos 1977 doğumlu editör, yapım yöneticisi, oyuncu.

Özgürlük Yolu (2007), Gentlemen Broncos (2009), Büyülü Tat (2008), Kayıp Yol (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1977
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 35 Komedi Editorial Department 6.0 4,478

Yarınsız
2012 35 Editorial Department 3.8 1,499

İz Peşinde
2010 33 Macera Editorial Department 7.6 274,497

Dövüşçü
2010 33 Biyografi Editorial Department 7.8 308,644
2010 33 Belgesel Editorial Department 7.0 52,331
2009 32 Macera Editorial Department 6.2 10,110

Derin Vadi
2009 32 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 2,979

Doğmamış
2009 32 Dram Editorial Department 4.8 46,075
2009 32 Komedi Editorial Department 5.9 16,930

Hızlı Sörfçü
2008 31 Komedi Editorial Department 4.7 7,921

Kayıp Yol
2008 31 Suç Editorial Department 5.7 6,602

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 31 Dram Editorial Department 6.5 11,714

Şantaj
2008 31 Suç Editorial Department 6.1 35,723

Büyülü Tat
2008 31 Komedi Editorial Department 6.3 8,162

Özgürlük Yolu
2007 30 Macera Editorial Department 8.1 509,657
2007 30 Komedi Çeşitli 3.7 459
2007 30 Komedi Editorial Department 6.0 2,909

Superman Dönüyor
2006 29 Aksiyon Editorial Department 6.1 256,917

Aşk Gibi Bir Şey
2005 28 Komedi Çeşitli 6.6 63,555

Ekip 49
2004 27 Aksiyon Çeşitli 6.5 51,824

Düş Kapanı
2003 26 Dram Editorial Department 5.5 83,338

Eski Dostlar
2003 26 Komedi Çeşitli 7.1 200,237
2001 24 Aksiyon Çeşitli 6.1 286,665

Yakın Tehlike
2000 23 Dram Editorial Department 7.3 49,720

Unutulmaz Titanlar
2000 23 Biyografi Çeşitli 7.8 180,165

Çıtır Kızlar
2000 23 Komedi Çeşitli 5.6 99,025

60 Saniye
2000 23 Aksiyon Çeşitli 6.5 240,595

Afacan Köpek Beethoven 2
1993 16 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.8 22,568
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018