Giriş Kayıt
Todd Kolker

Todd Kolker (41)


Editör, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Todd Kolker, 02 Ağustos 1977 doğumlu editör, yapım yöneticisi, oyuncu.

Özgürlük Yolu (2007), Gentlemen Broncos (2009), Büyülü Tat (2008), Kayıp Yol (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1977
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 35 Komedi Editorial Department 5.9 4,526

Yarınsız
2012 35 Editorial Department 3.8 1,527

İz Peşinde
2010 33 Macera Editorial Department 7.6 278,225

Dövüşçü
2010 33 Biyografi Editorial Department 7.8 311,125
2010 33 Belgesel Editorial Department 7.0 52,624
2009 32 Macera Editorial Department 6.2 10,183

Derin Vadi
2009 32 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 3,015

Doğmamış
2009 32 Dram Editorial Department 4.8 46,317
2009 32 Komedi Editorial Department 5.9 17,075

Hızlı Sörfçü
2008 31 Komedi Editorial Department 4.7 7,974

Kayıp Yol
2008 31 Suç Editorial Department 5.7 6,639

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 31 Dram Editorial Department 6.5 11,771

Şantaj
2008 31 Suç Editorial Department 6.1 35,901

Büyülü Tat
2008 31 Komedi Editorial Department 6.3 8,284

Özgürlük Yolu
2007 30 Macera Editorial Department 8.1 514,756
2007 30 Komedi Çeşitli 3.7 463
2007 30 Komedi Editorial Department 6.0 2,941

Superman Dönüyor
2006 29 Aksiyon Editorial Department 6.1 258,075

Aşk Gibi Bir Şey
2005 28 Komedi Çeşitli 6.6 63,943

Ekip 49
2004 27 Aksiyon Çeşitli 6.5 52,037

Düş Kapanı
2003 26 Dram Editorial Department 5.5 83,748

Eski Dostlar
2003 26 Komedi Çeşitli 7.1 201,387
2001 24 Aksiyon Çeşitli 6.1 288,649

Yakın Tehlike
2000 23 Dram Editorial Department 7.3 50,077

Unutulmaz Titanlar
2000 23 Biyografi Çeşitli 7.8 181,438

Çıtır Kızlar
2000 23 Komedi Çeşitli 5.7 99,567

60 Saniye
2000 23 Aksiyon Çeşitli 6.5 242,307

Afacan Köpek Beethoven 2
1993 16 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.8 22,862
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019