Giriş Kayıt
Motoji Kojima

Motoji Kojima


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Motoji Kojima, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Suç Sanat Yönetmeni 7.4 396
1970 Sanat Yönetmeni    
1969 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.7 1,790
1968 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 58
1960 Yapım Tasarımcısı 7.7 9
1951 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 420
1949 Sanat Yönetmeni 6.9 62
1949 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 105
1948 Yapım Tasarımcısı 6.7 91
1947 Yapım Tasarımcısı 6.5 15
1946 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 64
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019