Giriş Kayıt
Kazuo Koike

Kazuo Koike (82)


Senarist

Kazuo Koike, 08 Mayıs 1936 Akita, Japonya doğumlu senarist.

Shurayukihime (1973), Samurayın Gözyaşları (1995), Shogun Assassin (1980), Kozure ôkami: Ko wo kashi ude kashi tsukamatsuru (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1936
Doğum Yeri: Akita, Japonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 65 Aksiyon Senarist 5.8 2,744

Samurayın Gözyaşları
1995 59 Aksiyon Senarist 6.5 10,421
1993 57 Senarist 6.6 46
1991 55 Animasyon Senarist    
1990 54 Aksiyon Senarist 5.6 314
1988 Animasyon Senarist 7.1 799
1980 44 Aksiyon Senarist 7.4 8,677
1974 38 Aksiyon Senarist 6.6 103
1974 38 Dram Senarist 6.4 2,515
1974 38 Aksiyon Senarist 7.5 2,706
1974 38 Aksiyon Senarist 6.7 703
1973 37 Aksiyon Senarist 7.7 10,005
1973 37 Aksiyon Senarist 7.0 481
1973 37 Aksiyon Senarist 7.7 2,951
1973 37 Aksiyon Senarist 7.1 954
1972 36 Aksiyon Senarist 6.8 1,359
1972 36 Aksiyon Senarist 7.7 3,149
1972 36 Aksiyon Senarist 7.7 3,617
1972 36 Aksiyon Senarist 8.0 4,423
1972 36 Aksiyon Senarist 7.9 5,676
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018