Giriş Kayıt
Kazuo Koike

Kazuo Koike (82)


Senarist

Kazuo Koike, 08 Mayıs 1936 Akita, Japonya doğumlu senarist.

Shurayukihime (1973), Samurayın Gözyaşları (1995), Shogun Assassin (1980), Kozure ôkami: Ko wo kashi ude kashi tsukamatsuru (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1936
Doğum Yeri: Akita, Japonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 65 Aksiyon Senarist 5.8 2,762

Samurayın Gözyaşları
1995 59 Aksiyon Senarist 6.5 10,526
1993 57 Senarist 6.6 46
1991 55 Animasyon Senarist 6.8 189
1990 54 Aksiyon Senarist 5.6 353
1988 Animasyon Senarist 7.1 840
1980 44 Aksiyon Senarist 7.4 8,738
1974 38 Aksiyon Senarist 6.6 104
1974 38 Dram Senarist 6.4 2,573
1974 38 Aksiyon Senarist 7.5 2,742
1974 38 Aksiyon Senarist 6.7 710
1973 37 Aksiyon Senarist 7.7 10,153
1973 37 Aksiyon Senarist 7.0 489
1973 37 Aksiyon Senarist 7.7 2,994
1973 37 Aksiyon Senarist 7.1 960
1972 36 Aksiyon Senarist 6.8 1,367
1972 36 Aksiyon Senarist 7.7 3,191
1972 36 Aksiyon Senarist 7.7 3,654
1972 36 Aksiyon Senarist 8.0 4,466
1972 36 Aksiyon Senarist 7.9 5,740
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018