Giriş Kayıt
Susan Kohner

Susan Kohner (82)


Oyuncu

Susanna Kohner, 11 Kasım 1936 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

1964 yılının Ağustos ayında John Weitz ile evlendi. 38 yılın ardından 2002 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Zehirli Hayat (1959), The Last Wagon (1956), Gizli hakikatler (1962), All the Fine Young Cannibals (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susanna Kohner
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1936
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizli hakikatler
1962 26 Biyografi Oyuncu 7.3 2,141
1961 25 Dram Oyuncu 5.6 396
1960 Macera Oyuncu 7.7 1,149
1960 24 Dram Oyuncu 6.1 682

Zehirli Hayat
1959 23 Dram Oyuncu 7.9 13,117
1959 23 Biyografi Oyuncu 6.8 516
1959 Komedi Oyuncu 8.3 180
1957 21 Western Oyuncu 6.7 577
1956 20 Macera Oyuncu 7.0 2,415
1955 Dram Oyuncu 8.0 69
1955 19 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019