Giriş Kayıt
Kurt Koehler

Kurt Koehler (47)


Sanat Bölümü, Oyuncu, Casting

Curtis Joseph Koehler, 05 Aralık 1970 Camphill, Pennsylvania, ABD doğumlu sanat bölümü, oyuncu, casting.

Superfag (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Curtis Joseph Koehler
Doğum Tarihi: 05 Aralık 1970
Doğum Yeri: Camphill, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Burton Rhodes
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Komedi Oyuncu    
2011 41 Dram Çeşitli 5.7 11,770
2009 39 Korku Sanat Bölümü    
2009 Komedi Casting 7.5 39,685
2008 38 Korku Çeşitli 3.8 648
2008 38 Dram Sanat Bölümü 5.7 1,381
2006 36 Dram Sanat Bölümü 5.8 287
2005 35 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
3.9 135

Şahane Bekar
1999 29 Komedi Casting 5.0 14,963
1999 29 Komedi Casting 6.9 32,671

Aşkın İki Yüzü
1996 26 Komedi Oyuncu 6.5 12,894
1994 24 Suç Oyuncu 7.6 10,721
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018