Giriş Kayıt
Helmut Kohl

Helmut Kohl (87)


Oyuncu

Helmut Kohl, 03 Nisan 1930 Ludwigshafen am Rhein, Almanya doğumlu oyuncu.

Black Box BRD (2001) yapımıyla biliniyor.

Helmut Kohl, 16 Haziran 2017 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Nisan 1930
Ölüm Tarihi: 16 Haziran 2017
Doğum Yeri: Ludwigshafen am Rhein, Almanya
Diğer Bir İsmi: Dr. Helmut Kohl
Takma İsmi: Der Dicke
Burcu: Koç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.8 227
2015 85 Komedi Oyuncu 5.4 685
2012 82 Belgesel Oyuncu 7.3 887

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 79 Belgesel Oyuncu 7.4 39,380

Elveda Lenin
2003 73 Komedi Oyuncu 7.7 127,941
2003 73 Komedi Oyuncu 6.8 1,226
2001 71 Belgesel Oyuncu 7.5 452
1999 Belgesel Oyuncu 8.4 98
1978 48 Belgesel Oyuncu 7.0 1,034
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019