Giriş Kayıt
Bob Koherr

Bob Koherr


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Bob Koherr, yönetmen, oyuncu, yapımcı, senarist.

Anger Management (2012), Waverly Büyücüleri (2007), Hannah Montana (2006), İyi Şanslar Charlie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Kohrherr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yönetmen 5.5 986
2018 Yönetmen 5.1 5,951
2015 Komedi Yönetmen 5.7 1,398
2015 Komedi Yönetmen 5.7 1,963
2014 Komedi Yönetmen 4.2 877
2014 Komedi Yönetmen 4.7 449
2014 Komedi Yönetmen 6.2 1,937
2013 Aksiyon Yapımcı 5.6 261
2012 Komedi Yönetmen 6.6 29,014

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Yönetmen 4.9 5,306
2011 Komedi Yönetmen 6.8 2,549
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 12,957
2011 Komedi Yönetmen 5.9 10,905

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.1 16,419

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 51,449

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Yönetmen 6.3 13,496
2008 Komedi Yönetmen 5.8 2,590
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,330

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Yönetmen 6.9 26,044
2006 Komedi Yönetmen 5.0 33,928
2005 Aksiyon Oyuncu 5.3 958
2004 Komedi Yönetmen 5.9 359
2004 Komedi Yönetmen 7.0 268
2002 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.8 9,386

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 32,380

Suçun Bedeli
2000 Komedi Oyuncu 5.2 1,202
1997 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
2.8 3,496
1997 Aksiyon Oyuncu 5.0 214
1986 Dram Oyuncu 7.7 2,540
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019