Giriş Kayıt
Mark Koetsier

Mark Koetsier


Animasyon, Sanat Bölümü, Yönetmen

Mark Koetsier, animasyon, sanat bölümü, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Yönetmen 5.7 4,194

My Little Pony Filmi
2017 Animasyon Animasyon 6.0 7,192

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 136,750
2016 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 335,748

Angry Birds Film
2016 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 93,878

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 71,304

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 160,404

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Animasyon 6.7 6,076

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Animasyon 8.1 738,547

Madagaskar 2
2008 Animasyon Animasyon 6.6 228,892

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 Animasyon Animasyon 7.1 8,348
2008 Animasyon Animasyon 7.6 470,132

Arı Filmi
2007 Animasyon Animasyon 6.1 163,614

Fare Şehri
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 127,323
2006 Animasyon Animasyon 7.8 4,839

Orman Çetesi
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 176,375

Meraklı Maymun
2006 Animasyon Animasyon 6.5 16,978

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 23,606

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Animasyon 6.8 112,012

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Animasyon 6.9 121,220
1999 Animasyon Animasyon 7.3 227,663

Bay Şeşibeş
1997 Aile Animasyon 4.0 15,445

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 7.0 158,835
1995 Animasyon Animasyon 6.7 188,506

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 1,053,297

Masallar Prensi
1994 Animasyon Animasyon 6.1 23,929

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 7,786
1993 Animasyon Animasyon 6.4 5,705
1992 Animasyon Animasyon 5.3 11,237
1992 Animasyon Animasyon 6.5 30,943
1991 Animasyon Animasyon 6.0 9,781
1991 Animasyon Animasyon 5.9 3,150
1989 Animasyon Animasyon 6.4 8,221
1989 Animasyon Animasyon 6.3 1,023
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022