Giriş Kayıt
Herman P. Koerts

Herman P. Koerts


Editör, Editör

Herman P. Koerts, editör, editör.

Ölüm Yarışı 2 (2010), Beş Parmak (2006), İkiz Kızkardeşler (2002), Riphagen (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Savaş Editör 7.2 4,397
2015 Dram 7.5 17
2015 Aksiyon Editorial Department 7.0 7,851
2014 Dram Editör 6.2 318
2013 Dram Editör
Editorial Department
5.5 307
2012 Dram Editör 3.9 1,523
2011 Dram Editör 6.0 705
2011 Korku Editör 3.1 713

Ayı
2010 Korku Editör 2.8 1,045

Dehşetin Gözleri
2010 Korku Editör
Editorial Department
5.6 1,181

Ölüm Yarışı 2
2010 Aksiyon Editör 5.6 28,586
2010 Dram Editorial Department 6.4 269

Fırtına
2009 Dram Editör 6.1 2,618
2008 Dram Editör 7.0 2,383
2008 Dram Editorial Department 6.8 353
2008 Fantastik Editör 4.6 242

Zaman Yolculuğu
2006 Macera Editör 6.1 3,346

Beş Parmak
2006 Dram Editör 6.4 7,483
2004 Aile Editör 4.4 628
2003 Dram Editorial Department 6.1 2,998
2003 Dram Editör 6.1 604
2003 Suç Editör 3.6 447

İkiz Kızkardeşler
2002 Dram Editör 7.5 6,098

Leak
2000 Aksiyon Editör 7.0 2,684
1998 Macera Editör 6.0 1,369
1998 Suç Editör 6.6 907

Küçük Kızkardeş
1995 Komedi Editör 7.0 2,217
1995 Dram Editör 8.3 76
1992 Dram Editör 6.8 948
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019