Giriş Kayıt
David Koechner

David Koechner (56)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

David Michael Koechner, 24 Ağustos 1962 Tipton, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1998 yılının Haziran ayında Leigh Koechner ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Çılgın Haber Ekibi (2013), Çılgın Garsonlar (2005), Anormal Aktivite (2013), Hapishane Muhabbeti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Michael Koechner
Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Tipton, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Koechner | T-Bones
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.5 (8 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 56 Dram Oyuncu 8.0 32
2018 56 Macera Oyuncu 6.9 1,923
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 351
2017 55 Dram Oyuncu 5.6 455

Küçük Kahramanlar
2017 55 Animasyon Oyuncu 5.7 1,694
2017 55 Komedi Oyuncu 5.2 185

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 42,007
2017 55 Aksiyon Oyuncu 6.0 36,473
2017 Komedi Oyuncu 6.5 2,588
2017 55 Komedi Oyuncu 3.9 423
2017 55 Komedi Oyuncu    
2016 54 Dram Oyuncu 6.1 3,073
2015 53 Komedi Oyuncu 6.2 55,008
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 20,872
2015 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 40,075
2015 53 Animasyon Oyuncu 7.5 2,293
2015 53 Komedi Oyuncu 6.1 1,670
2015 53 Animasyon Oyuncu 5.4 4,303
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 1,163
2014 Komedi Oyuncu 7.3 462
2014 52 Komedi Oyuncu 5.3 288
2014 52 Komedi Oyuncu 5.8 1,701
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,079
2014 52 Belgesel Oyuncu 6.3 1,027

Anormal Aktivite
2013 51 Komedi Oyuncu 5.1 40,017

Çılgın Haber Ekibi
2013 51 Komedi Oyuncu 6.3 155,077
2013 51 Komedi Oyuncu 5.4 816
2013 Komedi Oyuncu 7.5 1,972
2013 Komedi Oyuncu 8.1 26,160
2013 Komedi Oyuncu 7.1 3,937
2013 51 Biyografi Oyuncu 7.0 37,654

Ucuz Heyecanlar
2013 51 Komedi Oyuncu 6.7 16,335
2013 Dram Oyuncu 6.0 179
2012 Komedi Oyuncu 5.9 17

Vur ve Kaç
2012 50 Aksiyon Oyuncu 6.1 32,327

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 541

Pirana 3DD
2012 50 Komedi Oyuncu 3.7 36,799
2012 50 Komedi Oyuncu 6.1 6,645
2012 50 Dram Oyuncu 3.2 108
2011 49 Komedi Oyuncu 5.2 75

Son Durak 5
2011 49 Korku Oyuncu 5.9 97,351
2011 49 Komedi Oyuncu 6.2 19,749
2011 49 Macera Oyuncu 7.0 219,216
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 867
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,651
2010 48 Komedi Oyuncu 4.6 472
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 76,331
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.7 1,044
2009 Komedi Oyuncu 4.4 413

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Oyuncu 8.3 25,373
2009 47 Komedi Oyuncu 6.2 42,582

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 47 Komedi Oyuncu 5.8 19,443
2009 47 Dram Oyuncu 7.0 3,011
2009 47 Komedi Oyuncu 5.0 5,566
2009 47 Macera Oyuncu 6.6 8,054

Skor Peşinde
2008 46 Macera Oyuncu 6.5 79,517

Kızgın Rekabet
2008 46 Komedi Oyuncu 6.1 2,405

Akıllı Ol
2008 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 189,147

Çaylak Profesyonel
2008 46 Komedi Oyuncu 5.8 74,216

Son Çare Bodyguard
2008 46 Komedi Oyuncu 5.7 55,080
2007 45 Komedi Oyuncu 4.9 390

Geri Dönüşler
2007 45 Komedi Oyuncu 4.2 10,652

İntikam Maçı
2007 45 Komedi Oyuncu 5.3 38,747
2007 Komedi Oyuncu 7.6 599
2007 45 Komedi Oyuncu 6.0 25,477
2006 44 Komedi Oyuncu 4.2 4,576

Başıboş Afacanlar
2006 44 Macera Oyuncu 5.2 9,608

Hapishane Muhabbeti
2006 44 Komedi Oyuncu 6.0 21,798

Parti Hayvanları
2006 44 Animasyon Oyuncu 5.6 24,772

Katil Yılanlar
2006 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 125,700

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 152,845
2006 44 Komedi Oyuncu 3.2 9,507
2006 Komedi Oyuncu 5.0 33,436

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 43 Komedi Oyuncu 5.5 24,789

40 Yıllık Bekar
2005 43 Komedi Oyuncu 7.1 361,685
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 43 Komedi Oyuncu 5.2 2,157

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 43 Komedi Oyuncu 7.6 205,421

Çılgın Kuzenler
2005 43 Aksiyon Oyuncu 5.1 72,161

Çılgın Garsonlar
2005 43 Komedi Oyuncu 6.8 83,612
2005 Komedi Oyuncu 8.8 290,368
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 105,637
2004 42 Komedi Oyuncu 6.2 5,427
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,737

Efsane Haberci
2004 42 Komedi Oyuncu 7.2 306,830

Patronun Kızı
2003 41 Komedi Oyuncu 4.7 26,712
2003 Komedi Oyuncu 7.9 15,193

Bekarlığa Veda
2003 41 Komedi Oyuncu 5.6 15,756
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,173

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 40 Komedi Oyuncu 3.9 1,689

Çarpık İlişkiler
2002 40 Komedi Oyuncu 5.5 5,414
2002 40 Komedi Oyuncu 6.1 1,325
2002 Komedi Oyuncu 8.0 58,713

Davetsiz Misafir
2002 40 Komedi Oyuncu 5.5 4,369

Koş Ronnie Koş
2002 40 Komedi Oyuncu 6.4 5,108
2001 39 Komedi Oyuncu 6.3 15,895

Gençlik Kural Tanımaz
2000 38 Komedi Oyuncu 5.5 9,116

Aydaki Adam
1999 37 Biyografi Oyuncu 7.4 116,130

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 202,585

Kirli İş
1998 36 Komedi Oyuncu 6.4 22,169
1998 Komedi Oyuncu 4.7 353

Başkanın Adamları
1997 35 Komedi Oyuncu 7.1 74,238
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,990
1993 Animasyon Oyuncu 7.5 25,230
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,609
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,935
- Korku Oyuncu 4.8 685
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019