Giriş Kayıt
Zuzana Kocúriková

Zuzana Kocúriková (70)


Oyuncu

Zuzana Kocúriková, 19 Aralık 1948 Bratislava, Çekoslavakya (now Slovakya) doğumlu oyuncu.

"Panelák" (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1948
Doğum Yeri: Bratislava, Çekoslavakya (now Slovakya)
Diğer Bir İsmi: Zuzana Kocuriková
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 77

The Man to Kill
1979 31 Fantastik Oyuncu 7.3 203

Güzel ve Çirkin
1978 30 Fantastik Oyuncu 7.6 835
1968 20 Oyuncu 7.3 47

The Man Who Lies
1968 20 Dram Oyuncu 7.0 606
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019