Giriş Kayıt
Flip Kobler

Flip Kobler


Senarist, Oyuncu, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Flip Kobler, senarist, oyuncu, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Senarist
Oyuncu
   
2015 Gerilim Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
2.6 586
2009 Macera Senarist 4.6 1,932

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Senarist 4.6 7,138
2001 Animasyon Senarist 5.7 12,174

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Senarist 6.4 68,798
1998 Animasyon Senarist 4.8 15,875

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Senarist 5.9 10,942
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022