Giriş Kayıt
Tsuneo Kobayashi

Tsuneo Kobayashi


Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Tsuneo Kobayashi, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Masato Suma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.6 17,459
2009 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.9 233
2009 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 1,861
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 128
2005 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.7 299
2004 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.2 727
2002 Animasyon Yönetmen 7.9 2,181
1993 Animasyon Yönetmen 7.3 60
1958 Gizem Yönetmen 6.7 93
1957 Dram Yönetmen 6.4 14

Sarhoş Melek
1948 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 13,234

Harika Bir Pazar
1947 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 3,621
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024