Giriş Kayıt
Václav Knop

Václav Knop (69)


Oyuncu

Václav Knop, 06 Ekim 1949 doğumlu oyuncu.

"Hospoda" (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1949
Diğer Bir İsmi: Vaclav Knop
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 67 Komedi Oyuncu 5.3 83
2015 Suç Oyuncu 5.4 33
2013 64 Komedi Oyuncu 4.3 101
2011 62 Dram Oyuncu 6.9 1,122
2010 Suç Oyuncu 7.0 5

İngiltere Kralına Hizmet Ettim
2006 57 Komedi Oyuncu 7.4 6,923
2002 Aksiyon Oyuncu 9.2 4,484
1998 49 Dram Oyuncu 6.2 340
1997 Komedi Oyuncu 8.0 293
1996 47 Dram Oyuncu 7.5 765
1983 34 Dram Oyuncu 6.0 24
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019