Giriş Kayıt
Zachary Knighton

Zachary Knighton (45)


Oyuncu

Zachary Knighton, 25 Ekim 1978 Alexandria, Virginia, ABD doğumlu oyuncu.

FlashForward (2009), Happy Endings (2011), Otostopçu (2007), Magnum P.I. (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1978
Doğum Yeri: Alexandria, Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Zach Knighton
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
6.2 (5 Oy)
  • Currently 124/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 42 Dram Oyuncu 4.3 3,561
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 17,204
2018 40 Komedi Oyuncu 4.1 814
2018 Komedi Oyuncu 7.1 5,240
2017 39 Komedi Oyuncu 5.1 1,466
2016 38 Dram Oyuncu 5.7 9,782
2016 Suç Oyuncu 7.1 12,450
2016 38 Komedi Oyuncu 6.2 67
2016 Komedi Oyuncu 4.6 13
2015 Komedi Oyuncu 7.8 28,207
2015 Komedi Oyuncu 6.5 1,869
2015 37 Komedi Oyuncu 6.4 16,157
2015 37 Komedi Oyuncu 5.6 104
2014 36 Komedi Oyuncu 4.9 1,180
2013 35 Komedi Oyuncu 4.8 685
2012 Oyuncu 6.4 304
2012 34 Dram Oyuncu 5.6 128
2011 Komedi Oyuncu 7.8 39,950
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2010 32 Komedi Oyuncu 6.8 81
2010 Komedi Oyuncu 8.3 37,319
2009 Dram Oyuncu
7.6 61,965

Hızlı Sörfçü
2008 30 Komedi Oyuncu 4.6 9,069

Otostopçu
2007 29 Aksiyon Oyuncu 5.6 44,925
2006 Komedi Oyuncu 7.5 875
2005 Komedi Oyuncu 8.8 249,179

Prens Ve Ben
2004 26 Komedi Oyuncu 5.8 41,343
2003 25 Suç Oyuncu 7.1 4,663

Yeni Hayat
2002 24 Dram Oyuncu 6.3 1,128
2000 22 Komedi Oyuncu 5.2 14,659
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024