Giriş Kayıt
Tove Kløvvik

Tove Kløvvik


Yapım Yöneticisi, Editör, Yapımcı

Tove Kløvvik, yapım yöneticisi, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kautokeino İsyanı
2008 Dram Yapımcı 6.8 2,528
2006 Animasyon Yapımcı 7.6 2,100

Güzel Ülke
2004 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 3,561
2000 Dram Editorial Department
Çeşitli
7.2 2,858
1998 Gerilim Editorial Department 6.0 443
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 294
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019