Giriş Kayıt
Philip Kloss

Philip Kloss


Editör, Editör

Philip Kloss, editör, editör.

Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), Little Dorrit (2008), An Adventure in Space and Time (2013), David Copperfield (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 6.2 1,071
2015 Dram Editör 6.8 915
2015 Fantastik Editör 8.2 10,425
2014 Belgesel Editör 7.5 2,380
2013 Biyografi Editör 8.3 5,889

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Editör 8.0 69,160

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Editorial Department 8.1 678,185
2011 Dram Editör 6.7 769

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Editorial Department 7.7 415,314
2010 Biyografi Editör 6.0 975
2008 Biyografi Editör 7.6 3,375
2008 Dram Editör 8.2 7,560
2007 Komedi Editör 7.6 160

Kabil'in İşareti
2007 Dram Editör 6.5 1,381
2007 Suç Editör 6.8 1,919
2006 Aksiyon Editör 7.8 36,331
2005 Macera Editör 8.7 181,382
2005 Komedi Editör 7.5 1,510
2005 Dram Editör 7.3 1,898
2004 Komedi Editör 7.6 432
2002 Dram Editör 7.3 3,917
2002 Dram Editör 7.9 784
2000 Suç Editör 7.6 110
1999 Dram Editör 7.8 3,741
1998 Romantik Editör 7.0 340

O Yaz
1998 Komedi Editör 7.0 324
1996 Komedi Editör 7.7 1,069
1996 Suç Editör 7.8 4,407
1992 Belgesel Editör 8.4 356
1986 Komedi Editör 7.9 2,413
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019