Giriş Kayıt
Stefan Kloos

Stefan Kloos


Yapımcı

Stefan Kloos, Mainz, Almanya doğumlu yapımcı.

Doğum Yeri: Mainz, Almanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halep'in Son Adamları
2017 Belgesel Yapımcı 7.4 2,121
2016 Belgesel Yapımcı 6.9 190
2016 Belgesel Yapımcı 7.0 55
2015 Belgesel Yapımcı 7.1 37
2015 Belgesel Yapımcı 7.4 1,706
2014 Belgesel Yapımcı 7.0 42
2013 Belgesel Yapımcı 7.9 240

Ehliyeti Bakkaldan mı Aldın?
2012 Belgesel Yapımcı 7.0 135
2009 Belgesel Yapımcı 6.0 6
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019