Giriş Kayıt
James J. Klinger

James J. Klinger (83)


Sesler

James J. Klinger, 07 Mart 1935 Los Angeles, California, ABD doğumlu sesler.

King Kong (1976), İki Beyinli Adam (1983), Ölü Adamlar Ekose Giymez (1982), Hogan's Heroes (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1935
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James L. Klinger | James Klinger | Jim Klinger
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 61 Dram Sesler 6.1 11,479

Silici
1996 61 Aksiyon Sesler 6.1 93,535
1996 61 Komedi Sesler 6.2 5,839

Yasak İlişki
1995 60 Dram Sesler 7.6 62,359
1994 59 Aksiyon Sesler 7.0 91,711

Kusursuz Dünya
1993 58 Suç Sesler 7.5 64,827

Cezalandırıcı
1993 58 Aksiyon Sesler 6.6 139,423
1992 57 Komedi Sesler 6.0 9,986

Cehennem Silahı 3
1992 57 Aksiyon Sesler 6.7 141,306
1991 56 Dram Sesler 7.1 7,443

Anaokulu Polisi
1990 55 Aksiyon Sesler 6.1 120,284

Tehlikeli Saatler
1990 55 Suç Sesler 5.4 5,380
1988 53 Komedi Sesler 5.3 2,424
1988 53 Suç Sesler 5.4 737
1987 52 Komedi Sesler 2.2 7,117

Müfreze
1986 51 Dram Sesler 8.1 337,196
1986 51 Aksiyon Sesler 5.6 1,357
1986 51 Aksiyon Sesler 5.4 958

Okula dönüs
1986 51 Komedi Sesler 6.6 24,394

Ejderin Yılı
1985 50 Aksiyon Sesler 6.9 10,786

Yokedici
1984 49 Aksiyon Sesler 8.0 695,457
1984 49 Komedi Sesler 4.7 3,173

İki Beyinli Adam
1983 48 Komedi Sesler 6.4 20,846

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 47 Komedi Sesler 6.8 16,924
1982 47 Komedi Sesler 6.0 2,409
1981 46 Dram Sesler 6.7 14,743

Cennetin Kapısı
1980 45 Aksiyon Sesler 6.8 11,575

Dedektif Bogart
1980 45 Komedi Sesler 6.4 391
1979 44 Dram Sesler 7.2 5,084

Avcı
1978 43 Dram Sesler 8.1 272,254

Hücre
1978 43 Dram Sesler 6.1 173
1977 42 Aksiyon Sesler 5.8 641
1976 41 Macera Sesler 5.9 26,285
1976 41 Biyografi Sesler 6.4 174
1975 40 Dram Sesler    
1975 40 Aksiyon Sesler 6.1 866
1975 40 Aksiyon Sesler 6.4 239

Baba 2
1974 39 Suç Sesler 9.0 940,079
1974 39 Macera Sesler 7.1 511
1974 39 Western Sesler    

Tek Başına
1973 38 Suç Sesler 7.0 4,167

Canavarlar Yuvası
1972 37 Korku Sesler 5.3 1,918

Willard ve Fareleri
1971 36 Korku Sesler 6.2 2,860
1965 Komedi Sesler 7.9 7,027
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,090) Castle Rock (3,222) Sharp Objects (2,095) The 100 (2,015) La casa de papel (1,890) Preacher (1,562) Suits (1,191) Vikings (981) Black Mirror (836) Friends (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018