Giriş Kayıt
James J. Klinger

James J. Klinger (83)


Sesler

James J. Klinger, 07 Mart 1935 Los Angeles, California, ABD doğumlu sesler.

King Kong (1976), İki Beyinli Adam (1983), Ölü Adamlar Ekose Giymez (1982), Hogan's Heroes (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1935
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James L. Klinger | James Klinger | Jim Klinger
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 61 Dram Sesler 6.1 12,524

Silici
1996 61 Aksiyon Sesler 6.1 94,759
1996 61 Komedi Sesler 6.2 6,342

Yasak İlişki
1995 60 Dram Sesler 7.6 63,481
1994 59 Aksiyon Sesler 7.0 92,906

Kusursuz Dünya
1993 58 Suç Sesler 7.5 65,798

Cezalandırıcı
1993 58 Aksiyon Sesler 6.6 141,375
1992 57 Komedi Sesler 6.1 11,087

Cehennem Silahı 3
1992 57 Aksiyon Sesler 6.7 142,922
1991 56 Dram Sesler 7.1 7,635

Anaokulu Polisi
1990 55 Aksiyon Sesler 6.1 121,959

Tehlikeli Saatler
1990 55 Suç Sesler 5.4 6,167
1988 53 Komedi Sesler 5.4 2,685
1988 53 Suç Sesler 5.4 801
1987 52 Komedi Sesler 2.2 7,622

Müfreze
1986 51 Dram Sesler 8.1 342,611
1986 51 Aksiyon Sesler 5.7 1,532
1986 51 Aksiyon Sesler 5.4 1,090

Okula dönüs
1986 51 Komedi Sesler 6.6 24,830

Ejderin Yılı
1985 50 Aksiyon Sesler 6.9 12,296

Yokedici
1984 49 Aksiyon Sesler 8.0 707,231
1984 49 Komedi Sesler 4.7 3,562

İki Beyinli Adam
1983 48 Komedi Sesler 6.4 21,996

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 47 Komedi Sesler 6.8 18,493
1982 47 Komedi Sesler 6.0 2,738
1981 46 Dram Sesler 6.8 14,987

Cennetin Kapısı
1980 45 Aksiyon Sesler 6.8 11,778

Dedektif Bogart
1980 45 Komedi Sesler 6.4 434
1979 44 Dram Sesler 7.2 5,160

Avcı
1978 43 Dram Sesler 8.1 276,901

Hücre
1978 43 Dram Sesler 6.2 205
1977 42 Aksiyon Sesler 5.8 710
1976 41 Macera Sesler 5.9 26,700
1976 41 Biyografi Sesler 6.2 240
1975 40 Dram Sesler 6.3 269
1975 40 Aksiyon Sesler 6.2 965
1975 40 Aksiyon Sesler 6.4 315

Baba 2
1974 39 Suç Sesler 9.0 960,766
1974 39 Macera Sesler 7.1 609
1974 39 Western Sesler 5.6 245

Tek Başına
1973 38 Suç Sesler 7.0 4,256

Canavarlar Yuvası
1972 37 Korku Sesler 5.3 2,074

Willard ve Fareleri
1971 36 Korku Sesler 6.2 3,024
1965 Komedi Sesler 7.9 7,187
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018