Giriş Kayıt
Dawn Klingberg

Dawn Klingberg


Oyuncu

Dawn Klingberg, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Dawn Klinberg | Dawn Klingber | Dawn Klingburg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 6.6 7,895
2009 Korku Oyuncu 3.8 755
2002 Dram Oyuncu 6.4 2,202
2000 Oyuncu 5.5 144

Masumiyet
2000 Dram Oyuncu 7.5 1,871
1999 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,099
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 723
1991 Dram Oyuncu 7.2 361
1988 Gizem Oyuncu 6.4 109

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,321
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019