Giriş Kayıt
Rick Kline

Rick Kline


Sesler, Müzisyen

Richard C. Kline, sesler, müzisyen.

Mississipi Yanıyor (1988), 48 Saat (1982), ...Ve Herkes İçin Adalet (1979), Kedi Gözü (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard C. Kline
Diğer Bir İsmi: Rick Klein | Richard C. Kline | Richard Kline | Ri
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Sesler 5.7 5,578
2014 Aksiyon Sesler 6.4 344,483

Kardeşim İçin
2013 Suç Sesler 6.8 98,545
2013 Müzik Sesler 7.2 15,497

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sesler 6.3 122,286

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sesler 5.8 224,505
2012 Dram Sesler 6.6 4,168

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Sesler 5.8 7,540

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sesler 5.5 250,908

Ayin
2011 Dram Sesler 6.0 85,194

Kanıma Gir
2010 Dram Sesler 7.1 106,473

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Sesler 5.4 40,809
2010 Dram Sesler 6.3 16,229

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Sesler 4.1 136,962

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sesler 5.9 164,169

Çılgın Kalp
2009 Dram Sesler 7.3 79,130
2009 Aksiyon Sesler 5.8 326,011
2009 Belgesel Sesler 6.1 422

Sallan Yuvarlan
2009 Komedi Sesler 6.3 13,115

Yedi Yaşam
2008 Dram Sesler 7.6 266,869
2008 Aksiyon Sesler 6.4 408,856

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sesler 6.0 64,846

Altın Şans
2008 Macera Sesler 5.7 68,118

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 629,768
2007 Komedi Sesler 6.7 112,438

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Müzik 6.9 79,594

Noel Baba Fred
2007 Komedi Sesler 5.6 37,049

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Sesler 7.6 53,113

Krallık
2007 Aksiyon Sesler 7.0 112,282

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Sesler 6.8 9,303
2006 Aksiyon Sesler 7.6 4,653

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Sesler 5.8 34,347

Canavar Ev
2006 Animasyon Sesler 6.6 88,829

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sesler 6.7 448,627

Kuralsızlar
2006 Dram Sesler 6.7 23,686

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Sesler 7.4 131,127
2005 Komedi Sesler 6.4 64,029

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Sesler 5.0 49,506
2005 Dram Sesler 6.0 1,367

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Sesler 7.1 49,018

Rehine
2005 Suç Sesler 6.6 102,084

Koç Carter
2005 Dram Sesler 7.3 111,023

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Sesler 7.3 53,993

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Sesler 6.1 131,105

Komşu Kızı
2004 Komedi Sesler 6.7 189,767

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sesler 6.7 203,405

Kadın Avcıları
2004 Komedi Sesler 6.2 93,622

Truva
2004 Dram Müzik 7.2 448,729

Büyük Vurgun
2004 Suç Sesler 4.9 17,035
2003 Macera Sesler 6.9 61,211

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Sesler 5.5 121,168

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Sesler 5.9 229,392
2002 Aksiyon Sesler 5.8 31,880

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sesler 7.4 488,873

Büyük Dalga
2002 Dram Sesler 5.7 28,412

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sesler 6.6 570,046
2001 Dram Sesler 7.4 166,585
2001 Fantastik Sesler 6.9 233,276

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Sesler 7.6 223,336

Josie ve Pussycats
2001 Komedi Sesler 5.4 20,428

Aile Babası
2000 Komedi Sesler 6.8 96,726
2000 Aksiyon Sesler 6.6 72,356

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sesler 3.6 19,068

Şöhrete Bir Adım
2000 Dram Sesler 7.9 233,827

Aşkın Sırları
1999 Dram Sesler 6.8 13,158
1999 Aksiyon Sesler 4.9 24,571

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Sesler 6.1 58,464

Mumya
1999 Aksiyon Sesler 7.0 365,028
1999 Komedi Sesler 7.3 63,831

Gününü Göreceksin
1999 Aksiyon Sesler 7.1 124,217

Sapık
1998 Korku Sesler 4.6 42,675
1998 Komedi Sesler 6.6 53,692

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sesler 6.2 209,499
1997 Dram Sesler 7.3 1,437

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Sesler 6.5 166,312

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Sesler 6.3 116,581

Havada Panik
1997 Aksiyon Sesler 4.8 10,005
1996 Komedi Sesler 6.9 110,320

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Sesler 7.3 221,066

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Sesler 6.3 23,941

Fanatik
1996 Dram Sesler 5.8 43,234
1996 Aile Sesler 5.3 9,312

Eve Uçuş
1996 Macera Sesler 6.8 21,956
1996 Komedi Sesler 6.2 6,416
1996 Komedi Sesler 4.9 3,643

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sesler 5.8 35,537

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Sesler 6.8 48,057

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sesler 5.9 55,953

Tam Zamanında
1995 Suç Sesler 6.3 36,478

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Sesler 6.9 205,459

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 93,159

Kongo
1995 Aksiyon Sesler 5.1 38,996
1995 Macera Sesler 6.5 572
1995 Fantastik Sesler 5.3 5,830

Kuzey
1994 Macera Sesler 4.4 12,502
1994 Komedi Sesler 5.7 4,556
1994 Aksiyon Sesler 6.7 41,387

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Sesler 5.5 16,894

Kız Arkadaşım 2
1994 Komedi Sesler 5.2 16,962

Çılgın Romantik
1993 Suç Sesler 7.9 187,399
1993 Aksiyon Sesler 7.8 114,197

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Sesler 7.2 84,602
1993 Komedi Sesler 6.0 7,021

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Sesler 6.9 14,820
1993 Gerilim Sesler 5.0 26,274

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Sesler 7.1 45,943
1992 Dram Sesler 6.7 3,319

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Sesler 7.7 213,194

İçimizdeki Şeytan
1992 Suç Sesler 6.0 12,307

şimşek Yürek
1992 Suç Sesler 6.8 12,844

Şehrin Kalbi
1991 Suç Sesler 6.9 13,974

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Sesler 6.1 14,705

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Sesler 5.8 48,523

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Sesler 6.0 47,545

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Sesler 6.7 91,307

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Sesler 6.7 44,104
1991 Dram Sesler 6.0 681

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Sesler 6.5 7,140

Ölümüne Sevmek
1990 Komedi Sesler 6.4 12,421

Ölüm Kitabı
1990 Suç Sesler 7.8 163,041

Baba 3
1990 Suç Sesler 7.6 324,010

İntikam
1990 Aksiyon Sesler 6.2 14,929

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 6.0 71,710

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 2,268

Gremlinler 2
1990 Komedi Sesler 6.4 83,515

İlk Kuvvet
1990 Suç Sesler 5.7 3,230

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Sesler 6.7 1,804

Düşler Tarlası
1989 Dram Sesler 7.5 99,299

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Sesler 7.0 4,383
1989 Aksiyon Sesler 6.4 7,669
1989 Biyografi Sesler 6.2 14,346
1989 Komedi Sesler 6.0 6,573
1989 Komedi Sesler 6.2 3,911

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.6 76,032

Çıplak Silah
1988 Komedi Sesler 7.6 135,596

Mississipi Yanıyor
1988 Suç Sesler 7.8 78,352

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Sesler 6.1 58,551
1988 Dram Sesler 6.8 13,804
1988 Dram Sesler 5.8 1,861
1988 Aksiyon Müzik 7.0 8,074
1988 Komedi Sesler 4.4 2,842
1988 Macera Sesler 5.0 8,173
1988 Dram Sesler 6.0 2,954
1987 Suç Sesler 6.5 4,196

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Sesler 6.5 98,046

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 24,600
1987 Komedi Sesler 6.9 47,089

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.7 129,883
1987 Dram Sesler 5.9 1,655
1987 Belgesel Sesler 7.8 1,126
1987 Komedi Sesler 6.2 12,529
1987 Komedi Sesler 4.7 8,779
1987 Biyografi Sesler 6.9 24,876
1987 Komedi Sesler 5.4 831
1987 Komedi Sesler 5.3 2,725
1986 Animasyon Sesler 7.2 40,021

Kobra
1986 Aksiyon Sesler 5.7 60,552
1986 Aksiyon Sesler 6.9 259,881
1986 Komedi Sesler 5.8 16,856

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 23,871

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Sesler 6.2 13,202
1986 Komedi Sesler 5.4 487
1986 Dram Sesler 7.1 12,629

Kedi Gözü
1985 Komedi Sesler 6.3 20,548

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.5 137,357
1985 Komedi Sesler 5.4 924
1985 Aksiyon Sesler 7.2 33,603

Gizli Aşık
1985 Komedi Sesler 6.6 5,814
1985 Komedi Sesler 7.1 6,488
1985 Komedi Sesler 6.7 6,878

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Sesler 6.8 15,859

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Sesler 7.3 148,083
1984 Komedi Sesler 5.8 2,691
1984 Komedi Sesler 3.6 5,124

Gremlinler
1984 Komedi Sesler 7.3 176,159

16. Doğum Günüm
1984 Komedi Sesler 7.1 92,925
1983 Dram Sesler 6.8 11,220

Nefes Nefese
1983 Aksiyon Sesler 5.8 7,654

Sınıf
1983 Komedi Sesler 5.9 8,738

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 49,093
1983 Korku Sesler 4.1 5,065
1983 Komedi Sesler 7.2 29,898

Yanlız Kurt
1983 Aksiyon Müzik 6.4 9,668
1983 Komedi Sesler 5.2 2,859

E.T.
1982 Aile Sesler 7.9 334,464

48 Saat
1982 Aksiyon Sesler 6.9 62,575

Rocky 3
1982 Dram Sesler 6.8 155,115

Uçak 2
1982 Komedi Sesler 6.1 44,480
1982 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 1,023

Rambo
1982 Aksiyon Sesler 7.7 201,053
1982 Dram Sesler 6.6 587
1982 Animasyon Sesler 7.6 32,788
1982 Suç Müzik 5.5 1,211

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 4,816

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 14,339
1981 Suç Sesler 6.3 6,445

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.2 30,397

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.4 1,304

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.2 13,506

Esin Perileri
1980 Fantastik Sesler 5.1 10,793

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.3 3,484

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 60,129

Rocky 2
1979 Dram Sesler 7.2 171,335
1979 Komedi Sesler 6.0 446

Siyah Kısrak
1979 Macera Sesler 7.4 10,542

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 Suç Sesler 7.4 27,379
1979 Western Sesler 7.8 1,386
1979 Komedi Sesler 5.6 1,020
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (432,934) American Gods (3,173) Supernatural (2,005) Gotham (1,985) Into the Badlands (1,895) The Big Bang Theory (1,862) Vikings (1,628) This Is Us (1,078) The Blacklist (1,031) Star Trek: Discovery (968)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019