Giriş Kayıt
Mark Klastorin

Mark Klastorin (61)


Oyuncu, Senarist

Mark Bruce Klastorin, 24 Haziran 1951 doğumlu oyuncu, senarist.

Neşeli Ayaklar (2006) yapımıyla biliniyor.

Mark Klastorin, 02 Ağustos 2012 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mark Bruce Klastorin
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1951
Ölüm Tarihi: 02 Ağustos 2012
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Neşeli Ayaklar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.5 157,718
2006 Aksiyon Oyuncu 8.9 4,588
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 622
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 29,664
1997 Animasyon Oyuncu 8.1 6,687

Kunduz Kardeşler
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 12,183
1995 44 Gerilim Oyuncu 5.8 600

Kahraman Babam
1995 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,546

Efsane Yumruk
1994 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 21,028
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 9,070
1991 Animasyon Senarist 6.5 1,234
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,874
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019