Giriş Kayıt
Ugur Kivilcim

Ugur Kivilcim (76)


Oyuncu

Ugur Kivilcim, 15 Aralık 1942 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Tatlı Günah (1961) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1942
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yay
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 72 Komedi Oyuncu 5.2 804
2011 69 Aksiyon Oyuncu 3.3 103
2010 68 Dram Oyuncu 4.8 283
2009 67 Komedi Oyuncu 4.3 121
2008 Komedi Oyuncu 3.7 23
2006 Romantik Oyuncu 5.8 8
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 29
2004 Komedi Oyuncu 5.1 18
2004 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 5.9 17
2003 Dram Oyuncu 4.8 23
2002 60 Komedi Oyuncu 3.2 510
2002 Komedi Oyuncu 6.2 164
2000 Komedi Oyuncu 5.3 328
2000 Komedi Oyuncu 6.0 50
1998 Komedi Oyuncu    
1992 50 Dram Oyuncu 6.6 23
1974 32 Dram Oyuncu 7.5 455
1973 31 Komedi Oyuncu 5.8 65
1971 29 Romantik Oyuncu 5.8 55
1970 28 Macera Oyuncu 5.5 110
1970 28 Dram Oyuncu 5.9 92
1968 26 Dram Oyuncu 6.4 136
1968 26 Komedi Oyuncu 6.9 88
1967 25 Romantik Oyuncu 6.3 108
1966 24 Romantik Oyuncu 7.1 71
1966 24 Komedi Oyuncu 5.7 45
1965 23 Romantik Oyuncu 6.1 28
1965 23 Komedi Oyuncu 5.4 23
1965 23 Dram Oyuncu 6.8 6
1965 23 Komedi Oyuncu 6.8 456
1965 23 Dram Oyuncu 6.6 16
1964 22 Komedi Oyuncu 5.1 23
1964 22 Romantik Oyuncu 5.4 7
1964 22 Dram Oyuncu    
1964 22 Romantik Oyuncu 7.2 23
1963 21 Komedi Oyuncu 5.8 46
1963 21 Komedi Oyuncu 5.6 29
1963 21 Romantik Oyuncu    
1963 21 Romantik Oyuncu 7.5 49
1962 20 Romantik Oyuncu 5.7 26
1962 20 Komedi Oyuncu 5.5 17
1962 20 Romantik Oyuncu 5.8 13
1962 20 Dram Oyuncu 6.1 18
1962 20 Romantik Oyuncu    
1962 20 Komedi Oyuncu    
1962 20 Dram Oyuncu    
1961 19 Dram Oyuncu    
1961 19 Romantik Oyuncu 6.7 11
1959 17 Dram Oyuncu 6.5 26
1959 17 Dram Oyuncu 4.1 7
1958 16 Dram Oyuncu 4.3 6
1958 16 Dram Oyuncu    
1957 15 Dram Oyuncu    
1955 13 Dram Oyuncu 5.6 7
1954 12 Romantik Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019