Giriş Kayıt
Yoshinori Kitase

Yoshinori Kitase


Yapımcı, Senarist

Yoshinori Kitase, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,460
2010 Aksiyon Senarist 8.5 133
2006 Aksiyon Yapımcı 7.1 795
2005 Animasyon Yapımcı 7.3 1,320

Final Fantasy 7
2005 Animasyon Yapımcı 7.3 53,002
1995 Aksiyon Senarist 5.9 239
1992 Macera Çeşitli 7.9 698
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019