Giriş Kayıt
Hiroyuki Kitakubo

Hiroyuki Kitakubo (55)


Animasyon, Yönetmen, Senarist, Sanat Bölümü

Hiroyuki Kitakubo, 15 Kasım 1963 Tokyo, Japonya doğumlu animasyon, yönetmen, senarist, sanat bölümü.

Akira (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Kasım 1963
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 75
2002 Animasyon Animasyon 7.4 3,835
2000 37 Animasyon Animasyon
Yönetmen
6.7 11,376
1995 32 Animasyon Senarist
Yönetmen
8.1 3,615
1993 30 Animasyon Yönetmen
Senarist
8.0 561
1991 28 Aksiyon Yönetmen 6.8 1,907
1991 28 Animasyon Senarist
Yönetmen
7.1 1,642
1988 25 Animasyon Animasyon 7.8 1,158
1988 25 Animasyon Animasyon 8.1 139,883
1987 24 Animasyon Yönetmen
Animasyon
6.5 776
1985 22 Animasyon Animasyon 6.7 255
1984 21 Animasyon Animasyon 7.9 2,518
1984 21 Animasyon Animasyon 6.7 547
1984 21 Animasyon Animasyon 7.6 1,490
1983 20 Animasyon Animasyon 7.0 488
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019