Giriş Kayıt
Christopher Kiso

Christopher Kiso


Kameraman, Özel Efekt

Christopher Kiso, kameraman, Özel efekt.

Asla Yalnız Ölme (2004), (2004) Helter Skelter (2004), (1999) Speedway Junky (1999), (1998) Ri¢hie Ri¢h's Christmas Wish (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher M. Kiso | Chris Kiso
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köpek Oteli
2009 Komedi Kameraman 5.4 19,514

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Kameraman 5.7 17,458

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Kameraman 6.8 183,502
2004 Aksiyon Kameraman 6.4 3,050

Asla Yalnız Ölme
2004 Aksiyon Kameraman 5.7 5,210

Eve Dönüş
2004 Komedi Kameraman 7.5 200,522
2003 Gerilim Kameraman 5.8 99,595

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Kameraman 6.3 84,881

Las Vegas 1
2003 Suç Kameraman 7.5 24,549

Dönüm Noktası
2002 Macera Kameraman 3.4 36,653
2001 Fantastik Kameraman 6.9 232,502
2000 Aksiyon Özel Efekt
Kameraman
7.4 528,590
1999 Dram Kameraman 5.3 1,511
1998 Aile Kameraman 4.2 1,827
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.8 254,934
1997 Komedi Kameraman 4.8 125
1997 Aksiyon Çeşitli 5.0 189
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019