Giriş Kayıt
Ken Kirzinger

Ken Kirzinger (59)


Dublör, Oyuncu

Ken Kirzinger, 04 Kasım 1959 Saskatchewan, Kanada doğumlu dublör, oyuncu.

Gizli Dosyalar (1993), "O" (1990), Look Who's Talking Now (1993), Aşk Kurbanları (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1959
Doğum Yeri: Saskatchewan, Kanada
Diğer Bir İsmi: Ken Kersinger | Ken Kerzinger | Kenny Kirsinger |
Burcu: Akrep
Boyu: 1.97 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 57 Aksiyon Oyuncu 4.6 5,523
2015 56 Korku Oyuncu 4.0 422

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 55 Korku Oyuncu 4.7 3,868
2013 54 Belgesel Oyuncu 8.6 1,480

Dehşet Kapanı
2012 53 Korku Dublör 7.0 332,803

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 51 Aksiyon Dublör 4.3 12,348
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,668
2010 51 Aksiyon Dublör 3.6 1,602
2010 51 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 3,855

Ormanın Ötesinde
2009 50 Aksiyon Dublör 4.6 1,229

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 50 Macera Dublör 4.7 245,507
2009 50 Aksiyon Dublör 5.8 323,522
2009 50 Komedi Oyuncu 3.6 11,142

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 50 Aksiyon Dublör 6.6 428,493
2009 50 Aksiyon Dublör 7.6 448,324

Silinmiş Mesajlar
2009 50 Gizem Dublör 5.0 1,915
2009 Belgesel Oyuncu 7.1 2,626

Dünyanın Durduğu Gün
2008 49 Dram Oyuncu 5.5 154,029
2008 Suç Dublör 5.2 7,350

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 49 Aksiyon Dublör 7.5 20,776
2008 49 Aksiyon Dublör 6.8 387,648
2008 Dram Dublör 6.2 13,061
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,479

Aşk Kurbanları
2007 48 Suç Dublör 6.3 8,656

İsyan
2007 48 Aksiyon Oyuncu 6.7 13,699

Özgürlük Savaşçısı
2007 48 Aksiyon Dublör 3.8 41,833
2007 Macera Dublör 7.2 12,457

Tam Gaz
2007 48 Komedi Oyuncu 6.7 68,707

Suikastçı
2007 48 Aksiyon Dublör 6.3 80,162

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 48 Korku Oyuncu 5.5 34,657

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 48 Aksiyon Dublör 5.6 235,963

Tetikçi
2007 48 Aksiyon Dublör 7.2 288,354

Kılavuz
2007 48 Aksiyon Dublör 5.4 40,430
2006 47 Aksiyon Dublör 5.2 345

Yeni Yıl Işıkları
2006 47 Komedi Dublör 4.9 20,361
2006 47 Belgesel Oyuncu 7.3 3,078

Şehrin Adamı
2006 47 Komedi Dublör 5.6 7,173

X-Men: Son Direniş
2006 47 Aksiyon Dublör 6.7 444,345
2006 Komedi Oyuncu 8.4 76,369

Sis
2005 46 Korku Dublör 3.6 32,683
2005 46 Aksiyon Dublör 5.2 956
2005 Aksiyon Dublör 4.8 2,503

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 345,939
2005 Komedi Dublör
Oyuncu
7.1 5,835

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 46 Macera Dublör 4.6 26,381

Yolun Sonu
2004 45 Aksiyon Dublör 6.3 64,698

Kedi Kadın
2004 45 Aksiyon Dublör 3.3 100,339

Freddy Jason'a Karşı
2003 44 Korku Oyuncu 5.8 101,696

Hesaplaşma
2003 44 Aksiyon Dublör 6.3 97,345

X-Men 2
2003 44 Aksiyon Dublör 7.5 472,556

Düş Kapanı
2003 44 Dram Dublör 5.5 83,965

Zor Seçim
2003 44 Komedi Dublör 5.4 6,232

Noel Baba 2
2002 43 Komedi Dublör 5.6 44,476

Uykusuz
2002 43 Gizem Dublör 7.2 250,609

Kar Köpekleri
2002 43 Macera Dublör 5.1 23,258

13 Hayalet
2001 42 Korku Dublör 5.6 73,227
2001 42 Komedi Dublör 6.3 15,749
2001 Macera Dublör
Oyuncu
7.5 107,538

Kediler Ve Köpekler
2001 42 Komedi Dublör 5.1 52,240
2001 42 Komedi Dublör 5.1 137

Kamuflaj
2001 42 Aksiyon Dublör 4.7 1,425

Görev Mars
2000 41 Macera Dublör 5.6 66,423
2000 Aksiyon Oyuncu 6.7 10,921
2000 41 Komedi Oyuncu 5.0 1,361

Şaşkınlar
2000 41 Komedi Oyuncu 5.7 7,629

13. Savaşçı
1999 40 Aksiyon Dublör 6.6 109,758
1999 40 Dram Oyuncu 6.3 300

Hazır Ol Dudley
1999 40 Komedi Dublör 3.9 9,101
1999 Aksiyon Oyuncu 3.6 530

Bin Yılın Sporu
1998 39 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,586
1998 39 Aksiyon Dublör 3.7 2,347

Ateş Fırtınası
1998 39 Gerilim Dublör 4.7 3,470
1997 38 Aksiyon Dublör 5.2 3,210

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 76,475

Romeo ve Juliet
1996 37 Dram Dublör 6.8 192,527
1996 37 Korku Dublör 5.8 4,876
1996 37 Komedi Dublör 4.9 4,100

Mutlu Gilmore
1996 37 Komedi Dublör 7.0 178,015

Budala Dedektif 2
1995 36 Macera Oyuncu 6.4 184,950
1995 36 Fantastik Dublör 5.3 5,797

İhtiras Rüzgarları
1994 35 Dram Oyuncu 7.5 130,805
1994 35 Macera Dublör 5.4 1,900

Kesişme
1994 35 Dram Dublör 5.3 6,923

Cennet Ve Yeryüzü
1993 34 Aksiyon Dublör 6.8 12,180

Buz Cehennemi
1993 34 Aksiyon Dublör 5.2 850
1993 34 Komedi Dublör 4.3 25,456

Çifte Bela
1993 34 Macera Dublör 5.9 2,830

Üşütük Popolar
1993 34 Macera Dublör 6.9 82,954

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 180,248
1993 Macera Dublör 6.3 719
1992 33 Komedi Dublör 6.1 9,191
1991 32 Komedi Dublör 6.0 2,370
1991 32 Macera Dublör 4.8 2,496
1991 32 Aksiyon Dublör 6.1 2,314

Teldeki Kuş
1990 31 Aksiyon Dublör 5.9 36,181

"O"
1990 Dram Dublör 6.9 100,817
1990 31 Komedi Dublör 6.4 1,895

Bak Şu Konuşana
1989 30 Komedi Dublör 5.8 71,761

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 30 Macera Dublör
Oyuncu
4.6 28,839
1989 30 Komedi Dublör 6.2 3,892

Kim Bu Adam?
1989 30 Komedi Dublör 5.8 14,145
1989 Macera Dublör 7.4 177

Hız Alanı
1989 30 Komedi Dublör 4.4 2,798
1988 29 Dram Dublör 5.8 600
1988 Dram Oyuncu    
1988 29 Aksiyon Dublör 6.8 10,558

Nöbet
1988 29 Aksiyon Dublör 5.3 3,635

özel Takip
1987 28 Aksiyon Dublör 6.6 21,275
1987 28 Aksiyon Dublör 5.6 436
1987 Aksiyon Dublör 6.6 78
1987 28 Aksiyon Dublör 5.7 2,279
1987 Aksiyon Dublör 5.5 739

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 32,203
1985 26 Aile Dublör 7.0 4,540

Superman 3
1983 24 Aksiyon Dublör 4.9 58,633
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019