Giriş Kayıt
Scott Kirby

Scott Kirby (56)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Sanat Bölümü

Scott Kirby, 04 Kasım 1962 Detroit, Michigan, ABD doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu, sanat bölümü.

Elveda Lenin (2003), Mayın Sahili (2015), Paramparça (2017), Afrika'da Bir Yerde (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1962
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paramparça
2017 55 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 19,577
2017 55 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 6,285
2016 Gerilim Yönetmen Asistanı 7.6 5,092

Elveda Berlin
2016 54 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 6,526
2015 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 52,353

Mayın Sahili
2015 53 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 26,508

Hitman: Ajan 47
2015 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 79,097
2014 52 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 47,000

İnsan Avı
2014 52 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 66,685
2013 51 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 199
2013 51 Komedi Çeşitli 6.2 1,962
2012 50 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,620

Biz Değilsek, Kim?
2011 49 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 1,099
2011 49 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 878

Deniz Kenarı
2010 48 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 12,223

Erkeksiz Kadınlar
2009 47 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 2,178

Soysuzlar Çetesi
2009 47 Macera Yönetmen Asistanı 8.3 1,088,239

Kontes
2009 47 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.3 7,173
2009 47 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.9 1,229
2008 46 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 1,712

Hızlı Yarışçı
2008 46 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 64,297

Son Ültimatom
2007 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 573,846

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 44 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 215,750

Bir Arkadaşım
2006 44 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 3,941
2006 44 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 3,911
2005 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.2 934,297

80 Günde Devr-i Alem
2004 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 77,718

Elveda Lenin
2003 41 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 127,518
2003 41 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 136

Afrika'da Bir Yerde
2001 39 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 11,600
1997 35 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.6 17

Hayat Bir İnşaat Alanıdır
1997 35 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 1,675
1993 31 Fantastik Yönetmen Asistanı 7.3 6,717

Kelebek Avı
1992 30 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 418
1991 29 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 7,823
1988 26 Dram Sanat Bölümü 7.4 2,370

Arzunun Kanatları
1987 25 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.1 55,960

Paris, Teksas
1984 22 Dram Çeşitli 8.1 71,642
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019