Giriş Kayıt
Scott Kirby

Scott Kirby (55)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Sanat Bölümü

Scott Kirby, 04 Kasım 1962 Detroit, Michigan, ABD doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu, sanat bölümü.

Elveda Lenin (2003), Mayın Sahili (2015), Paramparça (2017), Afrika'da Bir Yerde (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1962
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paramparça
2017 55 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 15,121
2017 55 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 5,121
2016 Gerilim Yönetmen Asistanı 7.5 4,209

Elveda Berlin
2016 54 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 5,961
2015 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 50,850

Mayın Sahili
2015 53 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 24,205

Hitman: Ajan 47
2015 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 77,157
2014 52 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 45,299

İnsan Avı
2014 52 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 65,489
2013 51 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 173
2013 51 Komedi Çeşitli 6.2 1,685
2012 50 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 1,456

Biz Değilsek, Kim?
2011 49 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 947
2011 49 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Deniz Kenarı
2010 48 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 11,911

Erkeksiz Kadınlar
2009 47 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 1,900

Soysuzlar Çetesi
2009 47 Macera Yönetmen Asistanı 8.3 1,057,290

Kontes
2009 47 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.3 6,362
2009 47 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.9 1,111
2008 46 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 1,105

Hızlı Yarışçı
2008 46 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 63,409

Son Ültimatom
2007 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 564,737

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 44 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 211,411

Bir Arkadaşım
2006 44 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 3,521
2006 44 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 3,632
2005 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.2 913,868

80 Günde Devr-i Alem
2004 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 76,361

Elveda Lenin
2003 41 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 125,636
2003 41 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 134

Afrika'da Bir Yerde
2001 39 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.7 10,740
1997 35 Gerilim Yönetmen Asistanı    

Hayat Bir İnşaat Alanıdır
1997 35 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 1,592
1993 31 Fantastik Yönetmen Asistanı 7.3 5,964

Kelebek Avı
1992 30 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 366
1991 29 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 7,277
1988 26 Dram Sanat Bölümü 7.4 2,089

Arzunun Kanatları
1987 25 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.1 54,462

Paris, Teksas
1984 22 Dram Çeşitli 8.1 68,232
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018