Giriş Kayıt
Alice Kirby

Alice Kirby


Oyuncu

Alice Kirby, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,064
1944 Komedi Çeşitli 6.4 309

Korsan Aşkı
1944 Macera Oyuncu 6.3 573

Rüyalı Kadın
1944 Dram Oyuncu 6.2 350

Çanlar Kimin İçin Çalıyor
1943 Macera Oyuncu 7.0 7,485
1942 Komedi Oyuncu 6.8 444
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019