Giriş Kayıt
Peter A. Kinloch

Peter A. Kinloch


Senarist

Peter A. Kinloch, senarist.

Diğer Bir İsmi: Peter Kinloch | Peter Kinlock | Bill Searle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Senarist 7.5 533
1998 Dram Senarist 7.1 984
1995 Western Senarist 5.2 100
1994 Aksiyon Senarist 6.9 721
1993 Dram Senarist 7.3 494
1992 Aksiyon Senarist 4.3 297
1989 Dram Senarist 7.1 98
1983 Dram Senarist 7.9 248
1981 Dram Senarist 6.8 364
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019