Giriş Kayıt
Simon King

Simon King (56)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Simon Henry King, 27 Aralık 1962 Nairobi, Kenya doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni.

The Blue Planet (2001), (2006) Yeryüzü (2006), (2009) Life (2009), (2002) Memelilerin Hayatı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Simon Henry King
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1962
Doğum Yeri: Nairobi, Kenya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Kameraman 8.4 48
2009 Belgesel Kameraman 8.4 348
2009 Belgesel Kameraman 9.1 33,018

Yeryüzü
2007 45 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.0 13,727
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 20

Yeryüzü
2006 Belgesel Kameraman 9.4 142,580

Memelilerin Hayatı
2002 Belgesel Kameraman 9.1 3,562
2001 Belgesel Kameraman 8.9 25,784
1993 Belgesel Kameraman 8.6 1,288
1990 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.0 1,442
1982 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.8 480
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019