Giriş Kayıt
Michael Patrick King

Michael Patrick King (64)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Michael Patrick King, 14 Eylül 1954 Scranton, Pennsylvania, ABD doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen, oyuncu.

Sex and the City (1998), Sex and the City (2008), 2 Broke Girls (2011), Sex and the City 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1954
Doğum Yeri: Scranton, Pennsylvania, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
7.9 717
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.7 84,035
2010 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.4 68,462
2009 55 Kısa Metraj 6.1 35
2008 54 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.6 109,407
2005 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.0 5,453
1999 Komedi Oyuncu 8.5 3,429

Will & Grace 1
1998 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 46,653
1998 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.1 94,845
1988 Komedi Senarist 6.8 7,668
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019