Giriş Kayıt
Matt King

Matt King (55)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Matt King, 31 Ocak 1968 Watford, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Peep Show (2003), Malice in Wonderland (2009), Spirited (2010), (2008) RocknRolla (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ocak 1968
Doğum Yeri: Watford, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mathew King | Matthew King
Burcu: Kova
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 52 Macera Oyuncu 5.6 65,924

Aşktan Kaçılmaz
2018 50 Komedi Oyuncu 6.6 23,242
2017 Komedi Oyuncu 8.0 195,070
2016 48 Komedi Oyuncu 3.2 1,012
2015 Komedi Çeşitli 6.7 199

Ayı Paddington
2014 46 Komedi Oyuncu 7.3 120,219
2014 46 Komedi Oyuncu 6.3 4,245
2012 Komedi Oyuncu
Senarist
7.3 378
2010 Komedi Oyuncu 8.1 1,181

Kadının Fendi
2010 42 Biyografi Oyuncu 7.1 15,606

Londra Bulvarı
2010 42 Suç Oyuncu 6.2 48,994
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.5 1,894
2009 41 Fantastik Oyuncu 5.8 3,297

Mürekkep Yürek
2008 40 Macera Oyuncu 6.1 79,281
2008 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 133,539
2008 40 Aksiyon Oyuncu 7.2 255,293
2007 Suç Oyuncu 8.0 7,573
2006 Komedi Oyuncu 7.5 511
2003 Komedi Oyuncu 8.7 61,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023