Giriş Kayıt
Herbert King

Herbert King


Oyuncu

Herbert King, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pablo Escobar'ı Sevmek
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 10,639
2010 Suç Oyuncu 5.0 202
2005 Komedi Oyuncu 6.1 150
2004 Gerilim Oyuncu 6.5 686
1998 Komedi Oyuncu 6.7 361
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018