Giriş Kayıt
Clark King

Clark King


Sesler

Clark King, sesler.

Funny Farm (1988), The Practice (1997), Glory Daze (2010), Spenser: For Hire (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Clark D. King | Clark David King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.3 1,589
2016 Gizem Sesler    
2014 Komedi Sesler 5.8 81
2014 Dram Sesler 4.5 308

İlham Perisi
2012 Komedi Sesler 6.4 13,059
2010 Komedi Sesler 7.9 1,655
2005 Suç Sesler 6.9 36,157
2004 Komedi Sesler 8.4 39,236

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Sesler 5.1 12,328
1997 Suç Sesler 7.7 6,672

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 94,232

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 45,412

Uçan fil
1995 Aksiyon Sesler 4.9 7,199
1995 Dram Sesler 7.2 3,039
1994 Dram Sesler 6.8 8,344
1994 Aksiyon Sesler 7.0 92,305

Sahil Güvenlik
1989 Dram Sesler 5.2 21,765
1989 Dram Sesler 7.4 190
1988 Komedi Sesler 6.1 15,898
1988 Suç Sesler 7.3 1,507

Muhteşem İkili
1986 Komedi Sesler 7.3 7,314
1985 Dram Sesler    
1979 Dram Sesler 4.5 272

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 9,852
Film Altyazıları
Apostle (3,465) Ant-Man and the Wasp (3,375) The Meg (2,655) Destination Wedding (1,118) UFO (1,081) 22 July (1,069) Deadpool 2 (1,042) The Spy Who Dumped Me (1,015) Skyscraper (860) The Equalizer 2 (728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018