Giriş Kayıt
Clark King

Clark King


Sesler

Clark King, sesler.

Funny Farm (1988), The Practice (1997), Glory Daze (2010), Spenser: For Hire (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Clark D. King | Clark David King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.3 1,504
2016 Gizem Sesler    
2014 Komedi Sesler 5.8 81
2014 Dram Sesler 4.5 308

İlham Perisi
2012 Komedi Sesler 6.4 13,059
2010 Komedi Sesler 7.9 1,655
2005 Suç Sesler 6.9 35,971
2004 Komedi Sesler 8.4 39,011

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Sesler 5.1 12,328
1997 Suç Sesler 7.7 6,614

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 93,579

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sesler 6.4 45,128

Uçan fil
1995 Aksiyon Sesler 4.9 7,199
1995 Dram Sesler 7.2 3,039
1994 Dram Sesler 6.8 8,275
1994 Aksiyon Sesler 7.0 91,747

Sahil Güvenlik
1989 Dram Sesler 5.2 21,613
1989 Dram Sesler 7.4 190
1988 Komedi Sesler 6.1 15,898
1988 Suç Sesler 7.3 1,507

Muhteşem İkili
1986 Komedi Sesler 7.3 7,258
1985 Dram Sesler    
1979 Dram Sesler 4.5 272

Dallas 1
1978 Dram Sesler 7.0 9,770
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018