Giriş Kayıt
Toshiki Kimura

Toshiki Kimura


Yapımcı

Toshiki Kimura, yapımcı.

Katil Ichi (2001), Soğuk Balık (2010), Dead or Alive: Hanzaisha (1999), Gokudô sengokushi: Fudô (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    
2018 Dram Yapımcı 7.4 7
2016 Yapımcı 6.9 117
2011 Aksiyon Yapımcı 5.1 483

Soğuk Balık
2010 Suç Yapımcı 7.1 9,689
2010 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,526

Be a Man! Samurai School
2008 Aksiyon Yapımcı 5.7 216
2006 Komedi Yapımcı 6.5 125
2002 Komedi Yapımcı 5.8 2,184

Katil Ichi
2001 Aksiyon Yapımcı 7.1 48,660

Dead or Alive 2: Runaway
2000 Suç Yapımcı 6.9 3,245

Kayıp Ruhlar Şehri
2000 Suç Yapımcı 6.4 2,198
1999 Suç Yapımcı 6.8 7,001
1997 Dram Yapımcı 6.9 195
1996 Aksiyon Yapımcı 7.1 3,369
1995 Suç Yapımcı 6.7 1,847
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019