Giriş Kayıt
Adam Kimmel

Adam Kimmel (58)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Adam Kimmel, 14 Ekim 1960 New York, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Gerçek Sevgili (2007), Beni Asla Bırakma (2010), Capote (2005), Güzel Kızlar (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ekim 1960
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 57 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.4 7,996

Foxcatcher Takımı
2014 54 Biyografi Kameraman 7.0 123,482

Beni Asla Bırakma
2010 50 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 127,616
2010 50 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.9 6,994
2009 49 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.2 203
2008 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 7,568
2008 48 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.7 139

Gerçek Sevgili
2007 47 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 128,744
2005 45 Biyografi Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
7.4 114,560
2004 44 Suç Görüntü Yönetmeni 6.5 1,459

Şüphe Ötesi
2000 40 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 1,384
1999 39 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 6,564

Zoraki Kahramanlar
1998 38 Macera Görüntü Yönetmeni 5.8 14,303
1997 37 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 1,177

Tutku Gülleri
1996 36 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.1 7,416

Güzel Kızlar
1996 36 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 29,292
1994 34 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.3 444
1994 34 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 21,571
1993 33 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 8,235
1992 32 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 2,312
1984 24 Dram Kameraman 7.3 19,343
1982 22 Komedi Kameraman 7.4 7,819

Kızgın Boğa
1980 20 Biyografi Kameraman 8.2 279,281

Ölüme Kuşanmak
1980 20 Dram Kameraman 7.1 29,391

Uygunsuzlar
1979 19 Dram Oyuncu
Kameraman
7.4 8,809
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018