Giriş Kayıt
Ron Killings

Ron Killings (47)


Oyuncu, Dublör

Ron Killings, 19 Ocak 1972 Charlotte, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

WWF Raw Is War (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1972
Doğum Yeri: Charlotte, North Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: K-Kwik | Ron 'The Truth' Killings | Ronnie Killing
Takma İsmi: R-Truth
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 7.1 233
2019 Aksiyon Oyuncu 6.9 233
2018 46 Aksiyon Oyuncu 4.8 292
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 469
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 580
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 838
2015 Komedi Oyuncu 7.9 180
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,205
2014 Spor Oyuncu 6.4 344
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,106
2014 42 Aksiyon Oyuncu 6.1 249
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 679
2013 Aksiyon Oyuncu 5.9 89
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 548
2012 40 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,191
2011 Spor Oyuncu 6.8 52
2011 Spor Oyuncu 6.5 65
2010 Aksiyon Oyuncu 7.9 411
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 93
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 119
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 62
2009 Spor Oyuncu 6.7 9
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 56

Şampiyon
2008 36 Dram Oyuncu 7.9 276,305
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,721

Devlet Başkanı
2003 31 Komedi Dublör
Oyuncu
5.4 17,022
1999 Spor Oyuncu 7.4 4,854
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,353
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (438,712) American Gods (3,265) Gotham (2,075) Into the Badlands (2,054) Supernatural (2,040) The Big Bang Theory (1,928) Vikings (1,700) This Is Us (1,118) The Blacklist (1,102) Arrow (1,073)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019