Giriş Kayıt
Laure Killing

Laure Killing


Oyuncu

Laure Killing, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 6.1 18
2014 Biyografi Oyuncu 6.5 71
2013 Dram Oyuncu 6.2 1,715

Jefferson Paris'te
1995 Biyografi Oyuncu 5.7 2,636
1994 Dram Oyuncu 5.3 213
1992 Dram Oyuncu 6.2 293
1990 Dram Oyuncu 7.0 1,248
1989 Dram Oyuncu 6.2 1,352
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018