Giriş Kayıt
Mark Kilian

Mark Kilian


Müzisyen, Müzisyen

Mark Kilian, müzisyen, müzisyen.

Mükemmel Saha (2012), Castle (2009), Ölüm Emri (2015), Hain (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Replikalar
2018 Suç Müzik 5.5 6,088
2018 Aksiyon Müzik 4.9 246
2018 Dram Müzik 5.9 314
2017 Aksiyon Müzik 4.2 1,224
2017 Belgesel Müzik 6.9 239
2016 Aile Müzik 5.4 1,261
2016 Aksiyon Müzik 5.6 1,705

Ölüm Emri
2015 Dram Müzik 7.3 71,016
2015 Aksiyon Müzik 4.2 420
2015 Dram Müzik 6.2 1,364
2014 Aksiyon Müzik 5.3 3,383
2014 Aksiyon Müzik 4.6 2,655
2014 Dram Müzik 6.1 1,944

Aşka Tutunanlar
2014 Dram Müzik
Müzik
4.3 1,774

Büyük Kumar
2013 Suç Müzik 5.6 57,626
2013 Komedi Müzik 6.2 3,059
2013 Komedi Müzik 5.1 1,198
2013 Dram Müzik
Müzik
6.4 1,196

Pişmanlık
2013 Korku Müzik 4.8 2,083

Mükemmel Saha
2012 Komedi Müzik 7.2 250,612
2012 Belgesel Müzik 7.2 337
2012 Dram Müzik 5.0 565

Dikkat! Bay Baker Var
2012 Belgesel 7.7 2,900

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Müzik 5.5 101,074
2011 Suç Müzik 7.1 13,592
2010 Macera Müzik 6.3 83

Koğuş
2010 Korku Müzik 5.6 37,741

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Müzik 7.1 267,648
2010 Gerilim Müzik 5.3 1,249
2009 Komedi Müzik 8.2 131,149

Devlet Oyunları
2009 Suç Müzik 7.1 125,173
2009 Dram Müzik 7.1 1,643
2009 Biyografi Müzik 4.8 132

Hain
2008 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 52,696

Yargısız İnfaz
2007 Dram Müzik
Müzik
6.8 51,705
2007 Dram Müzik 6.6 1,908
2007 Dram Müzik 7.0 153
2007 Belgesel Müzik 7.0 134
2006 Aksiyon Müzik
Müzik
8.1 7,407
2005 Komedi Müzik 8.2 4,432
2005 Suç Müzik 7.3 26,542
2005 Gerilim Müzik 6.0 796
2005 Aksiyon Çeşitli 4.7 80,720
2004 Aksiyon Müzik 6.0 2,958

Saklı Seçilmişler 3
2004 Gerilim Müzik 4.8 1,697

Kör Şafak
2003 Dram Müzik
Müzik
5.6 4,212

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Müzik 7.2 470,200
2003 Animasyon Müzik 7.4 66,858
1999 Komedi Müzik 5.5 108
1998 Suç Müzik 5.5 1,989
1998 Suç Müzik 5.3 1,080

Sel
1998 Aksiyon Müzik
Çeşitli
5.8 29,954
1998 Bilim-Kurgu Müzik 5.3 1,745
1998 Aksiyon Müzik 6.9 605

İz Peşinde
1996 Komedi Müzik 6.0 6,949
1996 Korku Müzik 5.8 4,835

Falcı
1996 Korku Müzik 5.7 24,363

Marilyn Ve Ben
1996 Biyografi Müzik 6.1 2,394
1996 Korku Müzik 5.1 17,172
1996 Dram Müzik 6.0 4,469

Kopya Cinayetler
1995 Suç Müzik 6.6 48,844

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Müzik 5.8 68,103

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Müzik 5.6 25,942
1995 Korku Müzik 6.3 5,736
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019