Giriş Kayıt
Jana Julie Kilka

Jana Julie Kilka (31)


Oyuncu

Jana Julie Kilka, 16 Mayıs 1987 Munich, Batı Almanya doğumlu oyuncu.

Verbotene Liebe (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Munich, Batı Almanya
Diğer Bir İsmi: Jana Kilka | Jana Julie Kilke
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 20 Komedi Oyuncu 5.4 592
2005 Macera Çeşitli 8.7 180,574
2004 Suç Oyuncu 5.7 107
1995 Dram Oyuncu 5.4 570
1993 Dram Oyuncu 3.5 151
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019