Giriş Kayıt
Akash Khurana

Akash Khurana


Oyuncu, Senarist

Akash Khurana, oyuncu, senarist.

Bumbai (1995), Raat (1992), UNindian (2015), Ülkem İçin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Akash Kaurana | Akash Khorana | Aakash Khurana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.5 8,515
2015 Komedi Oyuncu 5.6 583
2014 Komedi Oyuncu 1.8 7,101
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18
2013 Aksiyon Oyuncu 4.8 6,113
2013 Suç Oyuncu 6.2 2,372

Barfi: Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur
2012 Macera Oyuncu 8.1 69,025
2011 Komedi Oyuncu 4.3 1,213
2010 Aksiyon Senarist 7.0 2,928
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,277
2008 Suç Oyuncu
Senarist
6.3 532
2006 Romantik Oyuncu
Senarist
4.2 100
2006 Dram Oyuncu 6.8 575
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,078
2006 Müzikal Oyuncu 6.3 299
2006 Komedi Oyuncu 7.2 8,433
2003 Dram Oyuncu 7.1 18,919
2002 Suç Oyuncu 6.6 112
2002 Aksiyon Oyuncu 8.0 13,167
2002 Dram Oyuncu 5.7 219
2001 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,410
2000 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,070

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.2 22,259
1998 Aksiyon Senarist 5.6 6,387
1997 Senarist 5.0 86
1997 Aksiyon Senarist 3.5 249
1996 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,349
1996 Dram Senarist 5.6 2,408
1996 Aksiyon Oyuncu 4.1 465
1995 Dram Oyuncu 8.1 10,073
1995 Müzikal Oyuncu 4.2 179
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 73
1993 Suç Senarist 7.8 23,508
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 747
1993 Oyuncu 5.2 87
1992 Dram Oyuncu 6.0 6
1992 Korku Oyuncu 7.2 829
1992 Dram Oyuncu 6.3 1,665
1991 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,057
1991 Aksiyon Oyuncu 4.3 30
1990 Müzikal Senarist 6.3 1,376
1987 Dram Oyuncu 6.6 157
1986 Müzikal Oyuncu 7.6 803
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019