Giriş Kayıt
Iska Khan

Iska Khan


Oyuncu

Iska Khan, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Iska-Khan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Aksiyon Oyuncu 7.4 62,032
1980 Oyuncu 5.0 1,761
1975 Oyuncu 7.5 24
1974 Komedi Oyuncu 6.8 2,857

Ev Hali
1970 Komedi Oyuncu 7.6 6,831
1970 Suç Oyuncu 7.1 2,892

Dövmeli
1968 Komedi Oyuncu 6.6 2,402

Gündüz Güzeli
1967 Dram Oyuncu 7.8 35,077
1964 Komedi Oyuncu 5.2 52
1959 Dram Oyuncu 7.4 771
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019