Giriş Kayıt
Cynthia Khan

Cynthia Khan (50)


Oyuncu

Li-Tsing Yang, 13 Aralık 1968 Chiayi, Tayvan doğumlu oyuncu.

Wong gaa si ze IV - Zik gik zing jan (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Li-Tsing Yang
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1968
Doğum Yeri: Chiayi, Tayvan
Diğer Bir İsmi: Cynthia Yang | Liqing Yang | Lai-Ching Yeung
Burcu: Yay
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu    
1996 28 Aksiyon Oyuncu 4.5 33
1995 27 Aksiyon Oyuncu 5.8 33
1995 27 Aksiyon Oyuncu 6.0 21
1995 27 Aksiyon Oyuncu 4.7 46
1994 26 Komedi Oyuncu 4.1 329
1993 25 Aksiyon Oyuncu 5.5 101
1993 25 Oyuncu 4.8 12
1993 25 Dram Oyuncu 6.7 333
1992 24 Aksiyon Oyuncu 5.1 61

The Inspector Wears Skirts IV
1992 24 Oyuncu 5.7 39

The Avenging Quartet
1992 24 Aksiyon Oyuncu 5.9 85
1991 23 Aksiyon Oyuncu 5.9 76
1991 23 Aksiyon Oyuncu 5.9 94
1990 22 Aksiyon Oyuncu 7.1 745
1990 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 149
1989 21 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,026
1988 20 Aksiyon Oyuncu 6.5 267
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019