Giriş Kayıt
Ahmed Khan

Ahmed Khan


Oyuncu

Ahmed Khan, oyuncu.

(2001) Dil Chahta Hai (2001), (2006) Fanaa (2006), (1999) Ülkem İçin (1999), (1992) Jo Jeeta Wohi Sikandar (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ahmed | Ahmad Khan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Romantik Oyuncu 5.3 17,225
2011 Biyografi Oyuncu 8.4 42
2010 Dram Oyuncu 4.5 56
2008 Aksiyon Oyuncu 4.4 382
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,087
2006 Dram Oyuncu 7.2 22,346
2006 Romantik Oyuncu 5.3 3,112
2006 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,089
2005 Dram Oyuncu 5.0 841
2005 Biyografi Oyuncu 7.5 621
2004 Dram Oyuncu 4.4 279
2003 Dram Oyuncu 5.3 930
2001 Komedi Oyuncu 8.2 58,204

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.2 17,840
1999 Oyuncu 4.9 1,174
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,155
1996 Aksiyon Oyuncu 5.2 826
1995 Oyuncu 4.3 1,164
1992 Komedi Oyuncu 8.3 13,747
1989 Aksiyon Oyuncu 4.6 20
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,840
1986 Aksiyon Oyuncu 5.8 22
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 619
1977 Oyuncu 7.2 355
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018