Giriş Kayıt
Ahmed Khan

Ahmed Khan


Oyuncu

Ahmed Khan, oyuncu.

(2001) Dil Chahta Hai (2001), (2006) Fanaa (2006), (1999) Ülkem İçin (1999), (1992) Jo Jeeta Wohi Sikandar (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ahmed | Ahmad Khan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Romantik Oyuncu 5.3 18,308
2011 Biyografi Oyuncu 8.4 43
2010 Dram Oyuncu 4.5 63
2008 Aksiyon Oyuncu 4.2 449
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 15,368
2006 Dram Oyuncu 7.2 27,889
2006 Romantik Oyuncu 5.4 3,571
2006 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,214
2005 Dram Oyuncu 5.0 957
2005 Biyografi Oyuncu 7.5 811
2004 Dram Oyuncu 4.2 348
2003 Dram Oyuncu 5.3 1,000
2001 Komedi Oyuncu 8.2 58,974

Ülkem İçin
1999 Aksiyon Oyuncu 8.2 21,343
1999 Oyuncu 4.9 1,417
1996 Aksiyon Oyuncu 7.4 2,642
1996 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,148
1995 Oyuncu 4.4 1,379
1992 Komedi Oyuncu 8.2 18,832
1989 Aksiyon Oyuncu 5.1 26
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 9,008
1986 Aksiyon Oyuncu 5.9 24
1980 Aksiyon Oyuncu 7.1 720
1977 Oyuncu 7.2 399
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018