Giriş Kayıt
Tim Kettle

Tim Kettle


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Tim Kettle, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Fail Safe (2000), Comedy Central Roast of Charlie Sheen (2011), The Oscars (2015), The 85th Oscars (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Yönetmen Asistanı 6.6 3,525
2013 Yönetmen Asistanı 7.4 3,000
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 1,152
2011 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.8 4,927
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 1,714
2010 Yönetmen Asistanı 6.8 1,654
2009 Yönetmen Asistanı 8.0 2,170
2009 Müzik Yapım Yöneticisi 8.7 304
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 1,838
2007 Yönetmen Asistanı 7.3 1,345
2006 Müzik Yönetmen Asistanı 6.7 1,037
2005 Müzik Yönetmen Asistanı 6.1 1,075
2004 Müzik Yönetmen Asistanı 6.4 1,161
2003 Yönetmen Asistanı 6.3 931
2002 Aile Yönetmen Asistanı 5.6 988
2000 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 5,299
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019